Kekaboo Sahara Kaftan

RM59.00

KOLEKSI KAFTAN YANG PALING DITUNGGU-TUNGGUKAN.

Mesti ramai yang dah tengok baju Kaftan kami yang dipakai oleh Mia, Sally dan Nelly kat tiktok kan? Haaa semua dah menanti untuk kami release. Okok jap Kak Boo nak bebel sikit pasal Kaftan ni.

Okay, apa yang specialnya adalah, ‘Sahara Kaftan’ ni datang dengan 10 warna pilihan terpaling hot selling. Material pun sejuk je sesejuk mata memandang gittew. Nak pakai pergi apa apa majlis boleh, nak pakai bawa tidur pun boleh haaaa. Lagi best tetiba ada last minute nak keluar, sarung je Kaftan ni terus onz.

Nahh Kak Boo ringkaskan lagi apa yang specialnya Sahara Kaftan ni

?? Material Premium Como Crepe that is iron-less and cooling.
??10 Interesting colors
??It features with whudu’ friendly box sleeves and one large side pocket.
??It is flowy, soft and breathable.
??A Pregnant Mommy and Nursing friendly kaftan with (hidden zipper) for effortless breastfeeding.
??Cut to loosely fits on any body shape and size (Freesize fit from XS to 5XL)

SKU: N/A Categories: ,

Additional information

Weight 0.3 kg
Warna

Auburn Brown, Red Saphire, Azure, Amethyst, Taffy Pink, Space Grey, Orchird Pink, Vivid Green, Raven Black, Medallion

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.